Varukogen är tom!

RDA

RDA

För dig som letar efter din första rebuildable dripping atomizer (RDA), eller vill testa något nytt, så har du kommit helt rätt! Vi på eSmokes.se tar endast in de bästa och senaste atomizersen för att ge dig bästa möjliga upplevelse - inget skräp. Vi har både genuina produkter och kloner (kopior), detta skrivs ut i första raden under respektive produkts beskrivning. Alla våra produkter tål att jämföras mot våra konkurrenter, både sett till pris men även sett till information.

I denna sektion hittar du rebuildable dripping atomizers (RDA, eller dripper) som kan beskrivas som en atomizer där du själv bygger dess coil (förbrännare). En drippers utmärkande egenskaper är att en den inte har någon tank, utan efter ett par puffar droppar du ett par droppar e-juice direkt på coilen. En dripper ger bra smaker och oftast riktigt stora moln av ånga. En coil byggs genom att en tråd snurras runt, där du sedan trär bomull igenom, det finns även färdigsnurrade att köpa. Ämnar du bygga en coil för watt-läge använder du Kanthal, söker du temperaturreglerande egenskaper använder du en tråd gjord av exempelvis  rostfritt stål (Stainless Steel, SS), Nickel (Ni) eller Titan (Ti).

Tänk på att alla produkter som du hittar här säljs utan e-juice, verktyg tråd eller bomull (om det inte står specifikt på produkten att det ingår), detta köps separat. Kika igenom våra alternativ för att se som bäst passar dig och tänk på att du kan fånga vår uppmärksamhet, när som helst, genom att skicka iväg ett kort mail till oss på info @ esmokes.se eller ring oss på 040-6170400.

Lär dig allt om RDA på vår supportsajt: http://support.esmokes.se/knowledge-base/

Visa:
Sortera efter:
GeekVape - Tsunami 24 Plus (RDA)
GeekVape - Tsunami 24 Plus (RDA)
Tsunami 24 Plus RDA från Geek Vape välkomnar dig med en överväldigande flöde av ånga när det första ..
324 SEK
Exkl moms: 259 SEK
Baserad på 1 recensioner.

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund