Varukogen är tom!

Mod

Mod

Du som letar efter din första mod, eller vill uppgradera din befintliga, har kommit helt rätt. Vi på eSmokes.se tar endast in de bästa och senaste moddarna för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Alla våra produkter tål att jämföras mot våra konkurrenter, både sett till pris och kvalitet.

Lär dig allt om mods på vår supportsajt: http://support.esmokes.se/knowledge-base/
 

Vad är en mod?

En mod kan beskrivas som en avancerad låda som drivs av ett eller flera batterier. Modsen utgör den tredje generationens e-cigg. Det finns tre typer av mods: De som kan reglera watt, de som reglerar watt/temperatur och även de helt mekaniska som är utan chip. De flesta moddar använder 1-3 batterier av typ 18650, men det finns även de som använder 18350 eller 26650-batterier, eller har inbyggda batterier. Vissa moddar laddas via micro-usb medan andra kräver separat laddare. Vi har mods från tillverkare som, Eleaf, Hcigar, Limitless, Pioneer4You, Sigelei, Wismec, Wotofo med flera i vårt omfattande sortiment.

Du kan välja att betala med Visa eller Mastercard, delbetala eller mot faktura (Svea), Paypal samt direktbetala via din bank (Payson). eSmokes.se är en certifierad e-handel, så du kan känna dig trygg när du handlar från oss. Beställ din mod idag och den levereras med få undantag inom 1-2 arbetsdagar. Alla ordrar över 500 kr är fraktfria.

Tänk på att alla mods som du hittar här säljs utan e-juice, förångare, batteri eller laddare, det köper du separat. Har du frågor om våra mods eller undrar något annat om e-cigaretter är du mer än välkommen att kontakta oss genom någon av följande kanaler: vår chattfunktion som du hittar längst ner till höger på din skärm, mail till [email protected] eller genom att ringa oss på 040-6170 400. 

Klicka på den variant av mod du är intresserad av nedan för mer info.

Visa:
Sortera efter:
Council of Vapor - Callisto Box Mod, 80W (VW + TC)
Council of Vapor - Callisto Box Mod, 80W (VW + TC)
Callisto Box Mod från Council of Vapor är tillverkad av zinklegering och texturerat färgmaterial, vi..
499 SEK
Exkl moms: 399 SEK
SMOK - Alien Mod, 220W (VW, TC)
SMOK - Alien Mod, 220W (VW, TC)
Moden Alien 220W från SMOK är utrustad med en stor OLED-display på framsidan, och har ett överdrag a..
699 SEK
Exkl moms: 559 SEK
Baserad på 1 recensioner.
GeekVape - Aegis Mod, 100W (VW + TC)
GeekVape - Aegis Mod, 100W (VW + TC)
Är du på jakt efter en mod som kan ta en rejäl smäll, klara en dag i byggdamm, eller tappas ner i va..
599 SEK
Exkl moms: 479 SEK

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund