Varukogen är tom!

Bombies (USA)

Bombies (USA)

Bombies är en av de bästa och mest populära tillverkarna av e-liquid / e-juice från USA. Deras ingredienser och smaksammansättningar är något utöver det vanliga, du måste smaka för att förstå hypen kring Bombies. Vi är dessutom väldigt stolta över att vara en av få återförsäljare i hela Europa. Bombies har inte angett PG/VG-mix officiellt, men vi skulle uppskatta den till 20/80%.

Under 2012, lovade Mr. Bombies sig själv att aldrig röka en cigarett. I ett försök att omdefiniera sig själv, köpte han sin första cigg-a-like e-cigarett på den lokala närbutiken. Över en natt blev e-cigaretter och vaping en hobby. Clearomizers och cartomizers byttes mot rebuildables och hobbyn blev en fulländad passion. Denna passion blev till en besatthet, en besatthet att skapa den renaste, godaste, mest smakfulla och fulländade e-juice som finns på marknaden. Bom.. Bombies föddes.. och har sen dess tagit världen med häpnad. 

Visa:
Sortera efter:
Bombies - Jungle Juice (30ml)
Vit guava, Filippinsk mango, gyllene passionsfrukt och en smula apelsin. Bombies är en av de bäst..
199 SEK
Exkl moms: 159 SEK
Baserad på 3 recensioner.

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund