Varukogen är tom!

USA (via Tyskland)

USA (via Tyskland)

Denna sektion innehåller e-juice, essenser och basvätska som distribueras från Tyskland av vår Tyska partner vars kronjuvel är Mount Baker Vapor (MBV). Dessa produkterna skickas från Tyskland med separat fraktkostnad och leveranstid, mer information om detta finns du på respektive produkt i fliken 'Frakt'. Kategorier markerade med *** är DIY E-juice, där du själv blandar basvätska med smakessenser.

For dig som är ute efter e-juice så har du kommit helt rätt. Vi på eSmokes.se har Sveriges i särklass största utbud av e-juicer från hela världen, många hittar du ingen annanstans i Sverige. De flesta e-juicer är så kallade premium e-juicer vilket innebär att de endast innehåller de bästa (och dyraste) ingredienserna. Men självklart har vi även e-juicer i de lägre prisklasserna också, vi är rätt säkra på att vi har något för alla. 

Lär dig allt om e-juice på vår supportsajt: http://support.esmokes.se


Tips:
Eftersom vi har så många smaker kan det vara svårt att hitta rätt men i produktbeskrivningen på alla e-juicer har vi skrivit vad den smakar. Använd sökfunktionen och skriv t.ex. jordgubbe, när du får fram sökresultatet så kryssar du i rutan "Sök i produktbeskrivning", markerar USA (Via Tyskland) och gör en ny sökning. Då kommer alla produkter som har med jordgubbe i beskrivningen, och som bara finns i denna kategori. Smart va?

Kika igenom våra alternativ för att se som bäst passar dig och tänk på att du kan fånga vår uppmärksamhet, när som helst, genom att skicka iväg ett kort mail till oss på info @ esmokes.se eller ring oss på 040-6170400.

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund