Varukogen är tom!

*** Mount Baker Vapor (Essenser)

*** Mount Baker Vapor (Essenser)

Mount Baker Vapor, Mt Baker eller MBV, är tillverkad i USA och anses av många vara en av världens bästa e-juicer. Allt från MBV är tillverkat med noga utvalda ingredienser, levereras i barnsäkra droppflaskor och är alltid tillblandat nyligen.

I denna sektion finner du smakessenser som blandas med basvätska, för att göra din egen e-juice (DIY).

Du kan välja att betala med Visa eller Mastercard, delbetala eller mot faktura (Svea), Paypal samt direktbetala via din bank (Payson). eSmokes.se är en certifierad e-handel, och du handlar alltid tryggt av oss. Vårt sortiment är alltid färskt då vi hela tiden följer med i utvecklingen av e-cigg.

​Produkterna du hittar nedan från MBV lagerhålls inte av oss utan skickas som en separat försändelse via vår partner i Tyskland. Samma partner skickar även samtliga e-juicer från USA (via Tyskland), vilket innebär att produkter från alla märken under denna kategori kan skickas i samma paket för en och samma fraktkostnad. Glöm inte att du som vanligt måste vara 18 år för att beställa.

Har du frågor om e-juice från Mount Baker Vapor är du mer än välkommen att kontakta oss genom via vår chattfunktion som du hittar längst ner till höger på din skärm, mail till [email protected] eller genom att ringa oss på 040-6170 400.

Visa:
Sortera efter:
3 x Smakessenser från Mount Baker Vapor, 5-50ml (MBV)
Välj tre av dina favoriter från Mount Baker Vapor, perfekt sample kit för dig som vill testa många o..
89 SEK
Exkl moms: 71 SEK
5 x Smakessenser från Mount Baker Vapor, 5-50ml (MBV)
Välj fem av dina favoriter från Mount Baker Vapor, perfekt sample kit för dig som vill testa många o..
145 SEK
Exkl moms: 116 SEK

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund