Varukogen är tom!
-60%

Suicide Bunny - Sucker Punch (60ml)

99 SEK 249 SEK

Produktspecifikationer:

Suicide Bunny
Artikelnummer: 590124441
Bonuspoäng: 199
Tillgänglighet: Slutsåld

Tillgängliga alternativ


* Storlek:

* Nikotinstyrka:

* PG/VG (%):

Antal:
( Peter Lillieroos, 2017-04-24 ) Fråga:

Finns inte denna med 12 mg nikotin..? gillar smaken men vill att den kickar lite bättre.

( Skylar, 2017-04-25 ) Svar:

Hej,

Vi beräknar att få in den om en veckas tid. I början på Maj månad 

Fråga en fråga

OBS: HTML översätts inte!

Suicide Bunny - Sucker Punch (60ml)

Drömmer du dig bort till exotiska platser ibland? Suicide Bunnys Sucker Punch är din biljett.. Njut av den magiska drakfrukten (dragon fruit) spetsad med silkeslen custard/kräm och njut av ett mästerverk av komplexa smaker!

Amerikanska Suicide Bunny startades av Pip som ville hjälpa sin man som rökt i många år att sluta röka. Tre paket om dagen tog ut sin rätt så hon bestämde sig för att göra något åt det. Pip såg det förutsägbara och anspråkslösa utbudet av e-juicer på marknaden och även potentialen, men hon såg också vad som skulle kunna göras. Genom att uttrycka sin kreativitet så skapades Suicide Bunny och en serie av de mest komplexa smakerna och utsökta e-juicer vi har stött på. Alla ingredienser är väl utvalda och har under en lång tid glatt vapers världen över. 


PG/VG: 30/70%

E-juice består av smakessenser och basvätska (base liquid). Basvätskan består i sin tur av olika stora procentandelar PG (propylenglykol) och VG (vegetabiliskt glycerin) där PG står för "throat hiten" medan VG är den del som producerar ånga. Tänk på att clearomizers och atomizers som använder färdigkonstruerade coils (förbrännare) inte bör använda en e-juice med en VG högre än 70% pga dess trögflytande konsistens. E-juice till rebuildable atomizers (RBA) kan använda hur hög procent VG som helst och den som söker efter de största molnen bör använda en e-juice med 80% VG eller mer.
 

  • PG/VG: 30/70%

 

Steeping är processen att låta e-juicen vila under en tid för att förhöja smakerna, att jämföra med att låta ett gott vin åldras. Till steeping kommer även breathing som handlar om att släppa in syre i e-juicen, något du aldrig bör göra mer än 12 timmar i sträck då smaker och nikotinstyrka successivt kommer avta.

Det finns många sätt att steepa och breatha e-juicer, ett sätt är så här:

  • 1. Låt flaskan stå med korken stängd i ett mörkt och svalt utrymme mellan 3-7 dagar (beroende på hur bra tålamod du har).
  • 2. Ta fram flaskan, skaka den, öppna korken och släpp in syre i 12 timmar.
  • 3. Sätt på korken, skaka, låt stå i ett dygn.
  • 4. Smaka av och repetera steg 2 & 3 tills du är nöjd med smaken.


Det finns många sätt att steepa och alla gör på olika sätt, men alla har en sak gemensamt: tålamod. E-juice är en blandning av PG, VG, nikotin, alkohol, aromer och vatten. För nygjorda e-juicer, alternativt e-juicer som stått still en längre tid, kan blandningen separera och sjunka till botten. När du skakar flaskan homogeniserar du blandningen och kort och gott skakar den till liv igen.

Denna e-juice levereras steepad.

 

Mått
Antal 1st

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Produkten är för närvarande slutsåld. Fyll i din e-postadress nedan och vi kommer att meddela dig så snart produkten är tillgänglig.

Namn:
Email:

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund