Varukogen är tom!

Support

De senaste månaderna har vi byggt ihop en supportsajt till vår ordinarie sajt, som är tänkt att fungera som stöd både till alla våra härliga kunder, men även för oss bakom eSmokes.se. Supportsajten finns på: support.esmokes.se och består av tre delar:

  • Kunskapsdatabas: Tar upp vanliga frågor och svar vi får kring sajten i sig, samt frågor kring beställningar, leverans, retur, garanti med mera. Här återfinns framförallt guider, felsökning och tips och trix uppdelat på 8 kategorier: E-cigaretter (allmänt), Förångare, Coils, Mods, RBA, Batterier, E-juice & DIY E-juice.
  • Forum: I skrivande stund vet vi inte om forumet är något vi kommer behålla, det beror helt på ifall det finns något intresse och behov för det.​
  • Blogg: Denna del kommer att bli spännande, vi vet inte riktning vilken inriktning vi kommer köra, men det kommer vi märka efter hand.


Supportsajten finns även helt på engelska, kila in på support.esmokes.se/en, eller välj engelska i språk-valet

Om eSmokes.se

eSmokes.se är Sveriges största webshop och butik för e-cigaretter, e-juice & DIY. Sedan 2013 har vi funnits på nätet och sedan 2016 finns vi även som fysisk butik, på Bergsgatan 14 i Malmö.

Kontakt

  • 040-6170400 (M-F: 11-15)
Kontakta oss

Ny kund

Registrera konto

Genom att skapa ett konto kan du handla snabbare, se din orderstatus och få tillgång till din orderhistorik.

Fortsätt

Återkommande kund